Συστήματα Τέντας

Κασετίνες
Κορυφαία αισθητική:

Κασετίνες

Εγγύηση καλής λειτουργίας, Κίνηση με μοτέρ

Η Κασετίνα, είναι Σύστημα Εξωτερικής Σκίασης (Σύστημα Τέντας) με απόλυτη προστασία υφάσματος, και του μηχανισμού, σχεδιασμένη να καλύπτει μικρές και μεγάλες επιφάνειες από 2,5m έως και 7m πλάτος και από 1,5m έως 3,5m άνοιγμα.

Περισσότερα


Σύστημα Μπάρας
Ποιότητα Κατασκευής

Σύστημα Μπάρας

Εγγύηση καλής λειτουργίας, κίνηση με μοτέρ

Πρόκειται για ένα σύστημα τέντας με βραχίονες το οποίο στηρίζεται σε μια μπάρα 40mm x 40mm δίνοντας μας την δυνατότητα να στηριχτούμε σε σημεία εκτός των άκρων του άξονα μας. Στηρίζεται με την ίδια βάση στήριξης σε τοίχο ή μαρκίζα με μεγάλη ευκολία.Είναι σύστημα στήριξης τέντας που έχει το πλεονέκτημα η τέντα να μπορεί να βγει μεγαλύτερη (δεξιά, αριστερά 60cm – 70cm) από τον σταθερό χώρο στήριξης που διαθέτουμε. Αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενδείκνυται για μπαλκόνια, ελεύθερους χώρους και παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένο σύστημα κίνησης.

Περισσότερα


Σύστημα Καποτίνας
Αποτελεσματικό στέγαστρο

Σύστημα Καποτίνας

Εγγύηση καλής λειτουργίας, κίνηση με μοτέρ

Το σύστημα Καποτίνα αποτελεί ένα από τα κατεξοχήν ευρωπαϊκό σύστημα σκίασης που ξεχωρίζει για τις πολλαπλές εφαρμογές του και τα πολλά του σχέδια. Μπορεί να τοποθετηθεί άμεσα και εύκολα στο μπαλκόνι σας, προσφέροντας σας ένα όμορφο και αποτελεσματικό στέγαστρο.

Περισσότερα


Σύστημα Logia - F100
Ανεξάρτητη Στήριξη

Σύστημα Logia - F100

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Είναι το μοναδικό σύστημα τέντας που στα ίδια σημεία στήριξης, μπορούμε να στηρίξουμε και τον βραχίονα και τους μηχανισμούς της τέντας. Ιδανικό για τις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει μεγάλος χώρος στήριξης.

Περισσότερα


Cassette Rido Ζελατίνας
Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Cassette Rido Ζελατίνας

Απόλυτη προστασία

Θέλοντας να προσφέρουμε τις πιο πρακτικές και ολοκληρωμένες λύσεις, παρέχουμε τα συστήματα σκίασης Vertical Cassette Rido, για πλήρη κάλυψη στους εξωτερικούς σας χώρους. Πρόκειται για ελαφριές κάθετες κατασκευές που συμπληρώνουν τις πέργκολες και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες σκίασης.

Περισσότερα


Ειδικές Κατασκευές
Έξυπνες λύσεις

Ειδικές Κατασκευές

Λύσεις για κάθε απαίτηση

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει έπειτα από πολλά χρόνια στο χώρο της τέντας έχουμε την πείρα και την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε λύσεις ακόμη και σε περιπτώσεις δύσκολες. Μπορείτε να δείτε μερικές από τις ειδικές κατασκευές που έχουμε κατασκευάσει σε επαγγελματικούς χώρους.

Περισσότερα

Όλα τα συστήματά μας συνοδεύονται από εγγύηση

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 9π.μ. - 9μ.μ
Σάββατο 9π.μ. - 2:30μ.μ
Κυριακές Κλειστά
Αργίες Κλειστά

Ακολουθήστε μας

Σχετικά με εμάς...

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατουρτζίδη το 2002. Κουβαλώντας την πείρα και την τεχνογνωσία του παρελθόντος έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πάσης φύσεως λύσεις και προτάσεις στο χώρο της σκίασης.
Περισσότερα...